ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΦΕΡΕΤΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Μοιραίο γεγονός η πτώχευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα δεδομένα του σήμερα. Μοιραίο, όμως όχι ακόμα και τετελεσμένο. Ο Αλαφούζος δεν είναι πρωτάρης και μέχρι το «τετέλεσται» δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα. Δηλαδή;

«ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ» ΜΕ ΑΕΚ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ!

Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος στην πρεμιέρα των ομίλων του champions league έπαιξε για πρώτη φορά την Τσέλσυ! Σπουδαίος ορισμός για το κοράκι, που ούτε τα αγγλικά του είναι σόι, ούτε η υψηλή κλάση οι βοηθοί του. Φοβερά πράγματα.
 

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Τι κάνει ο «μάρκα μ' έκαψες» πρόεδρος της ομάδας, για να βγάλει στα σίγουρα το μεροκάματο της χρονιάς; Φέρνει μία παρτίδα μαύρους, άσπρους, κίτρινους ποδοσφαιριστές, του βγαίνουν οι μισοί, και από αυτούς πουλάει τους μισούς, τους δε υπόλοιπους τους μπαρκάρει στα παπόρια. Και παίζει seven plus στο στοίχημα για να τα αρπάξει όλη η κομπανία, ο ίδιος, οι παίκτες και οι αρραβωνιάρες τους μαζί. Στον Αλαφούζο έκατσε η βάρκα, γιατί;

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΕ ΤΖΙΓΓΕΡ – ΑΛΑΦΟΥΖΟ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Απαράδεκτο οι βαλτοί της ολιγάριθμης ομάδας, προχθές στη Λεωφόρο, να ψάχνουν να βρουν τον Παναγόπουλο, για να τον κοπανήσουν, όπως την άλλη φορά. Ο υποτιθέμενος και παράνομος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν είναι υπόλογος στην εξέδρα, παρά μόνο στο αφεντικό του, τον Αλαφούζο.
 

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ… ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Αυτό δεν λέγεται με τίποτα. Εκτός κι αν την ιστορία Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος την είδε σαν παιχνιδάκι. ''Μετάνοιωσα που μπλέχτηκα, ήταν λάθος μου, αποφάσισα να φύγω…''. Τι λέει ο άνθρωπος! Τι έβγαλε από το στόμα του. Τόσο εύκολα θα εγκαταλείψει τον προσωπικό του αγώνα για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Όταν, μάλιστα, δεξιά κι αριστερά σφυρίζονται ακόμα πέτσινα πέναλτυ.

Ελληνες gay ποδοσφαιριστες

Λίγοι, πολύ λίγοι, ελάχιστοι στην χώρα μας έχουν μιλήσει ανοικτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις (άντρες και γυναίκες). Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί είμαστε η χώρα των τρελών!!! Από την μια όλη η Ελληνική οικογένεια σπάει πλάκα και αποθεώνει τον Τρύφωνα Σαμαρά και από την άλλη είναι επιφυλακτική, ομοφοβική και κουτσομπόλα.

ΤΟ ''ΜΥΣΤΗΡΙΟ'' ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Κατ' αρχήν. Μόνο ο αποδυτηριάκιας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάποιο deal Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, Και άσε το σύμπαν να έχει παραμυθιαστεί, να περιμένει το απίθανο. Ακόμα ο αποδυτηριάκιας είπε πως αν προκύψει συμφωνία, αυτή θα αφορά αγορά της ΚΑΕ μπάσκετ από Αλαφούζο.

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ;

Δεν έγινε κανένα ''ιστορικό'' ραντεβού Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου για το... μέλλον του Παναθηναϊκού. Μη λέμε ανέκδοτα. Δύο άνθρωποι εντελώς άσχετοι μεταξύ τους και το τελευταίο που τους συνδέει είναι η... παναθηναϊκή ιδέα, συναντήθηκαν, λέει, για να τα βρούνε. Και, τελικά, μετά και το δεύτερο ραντεβού, που γίνεται κάτω από την πίεση του κόσμου, θα πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.