Ο “ΑΓΝΩΣΤΟΣ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι πια μια “δυτική” ομάδα. “Νεόπλουτη” δηλαδή. Καμία σχέση με την δήθεν “ιστορική” Παρτιζάν της μεταπολεμικής εποχής, επί Τίτο. Στην Ευρώπη λόγω καταγωγής, η σέρβικη αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μέγεθος μικρό, μικρομεσαίο και στερείται τίτλων ευγένειας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν κάποιον Μιλτιάδη Τέντογλου; Όσοι κάτι έχουν διαβάσει γι αυτόν. Πως αλλοιώς να πληροφορηθεί ο κόσμος σήμερα για τούτο και για κείνο; Για τον τάδε και τον δείνα. Ό,τι τους πασάρουν.
 

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ''4'' ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ώπα, ρε! Εντάξει, και οι τέσσερις ομαδάρες μας δεν είναι απλά πανέτοιμες για να σχίσουν τα σώβρακα των αντιπάλων τους στην Ευρώπη. Να τα ματώσουν, ακόμα και τσίγκινα να φοράνε. Έχουν κιόλας προκριθεί ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Γεγονός, σου λέω.

ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΑΝΤΙ… ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Κάποιος Καμπέσας στον Παναθηναϊκό.Κανονικά προβληματίζεται και ανησυχεί αυτός που έχει σχέση με την πραγματικότητα, με τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ένας άγνωστος και άψητος κυνηγός από τον Ισημερινό που δεν τον είχε ανάγκη η Αταλάντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
 

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Πάντα. Από την εποχή του Μπατατούδη κι ακόμα πιο πίσω. Στόχος και καϋμός μεγάλος το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο. Δεν θα υστερούσε σε… στόχο ο ΠΑΟΚ και επί Σαββίδη, του Ιβάν του τρομερού. Όχι, δα!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ

Πλήρης θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα. Πληρέστατος! Τι ανάγκη έχει! Μόνιμος πρωταθλητής είναι και πάλι το φαβορί να το ξαναπάρει. Δεν στοιχηματίζουμε, κάνουμε απλά σεμνές και ταπεινές προβλέψεις σύμφωνα με τη λογική.

ΒΡΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

Ο Μίμης ήταν ο γκομενιάρης της παρέας. Μαγκιά του. Και επειδή δεν ήμουν κομπλεξικός, του έβγαζα το καπέλο. Δεν ήταν πιο ωραίος ο Μίμης, όμως έλα που είχε ρίξει τις περισσότερες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο… ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ!

Λουτσιάνο; Εγώ ξέρω τον Λουτσιάνο Παβαρότι. Μιλάνε για τον νέο ποδοσφαιριστή του Παναθηναίκού Λουτσιάνο Νέβες. Δεν υπάρχει. Εκτός κι αν λένε Λουτσιάνο και εννοούν τον Λάκυ Λουτσιάνο, το μέγα αστέρι του γκαγκστερισμού.

ΩΧ..., Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΟ!

Ξέρεις πόσα βιβλία γράφτηκαν χωρίς ποτέ να εκδοθούν; Πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορεί να φανταστεί κάποιος. Κάποια, μάλιστα, απ’ αυτά τα βιβλία, που για διάφορους λόγους δεν διαβάστηκαν ποτέ, άρα ποτέ δεν τυπώθηκαν, έμειναν εντελώς άγνωστα. Ούτε καν ότι ήταν μισοτελειωμένα, γιατί δεν βρήκαν εκδότη, γιατί ο συγγραφέας μετάνιωσε που είχε αρχίσει να τα γράφει.