ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Με έκθεσή του, που απευθύνεται στην Κομισιόν, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στην Ύπατη Εκπρόσωπο Εξωτερικών της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκαλύπτει συνταρακτικές λεπτομέρειες για το πώς οι τζιχαντιστές «ξεπλένουν» στην Ευρώπη τα έσοδα από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες και ποιοι είναι εκείνοι που τους βοηθούν.
 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η... ΙΤΑΛΙΑ;

Έχασε η FIFA με τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τα τελικά του μούντιαλ. Μιλάμε για χοντρή οικονομική ζημιά. Επιτόπου η φύρα στα τηλεοπτικά δικαιώματα με την απουσία των φρατέλι από τα παιχνίδια στην Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι.

ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΥΡΑ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

Ένα ρεπορτάζ της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης Rai 3, έρχεται να ταράξει τα νερά στην Αλβανία, αφού αποκαλύπτει τις αποθήκες που χρησιμοποιούν οι ναρκέμποροι της γείτονας χώρας, προκειμένου στη συνέχεια να προωθούν την πραμάτειά τους στην Ευρώπη.
 

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧEΙΑ

Το άβατoν, λέει, των Εξαρχείων. Το λένε και δεν ντρέπονται. Είναι η γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας, όπου ο νόμος πάει πάσο την αναρχία. Κάτι περίεργους τύπους που εμφανίζονται ως αντιεξουσιαστές, αντικρατιστές, αλλά ψάξε βρες πώς κερδίζουν τον επιούσιον.

«ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…», ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει. Σε πολύ κόσμο. Τόσο πολύ, που δεν είναι έκπληξη να μην γνωρίζουν όλα τα φέσια της ΠΑΕ ούτε οι παριστάνοντες τη διοίκηση. Ακόμα και ο cowboy Παναγόπουλος ο οποίος από το παρασκήνιο κρατάει τα πόστα.

Πλειστηριασμοι: Το μαχαιρι στον λαιμο βαζει το ΔΝΤ

Η αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη αξιολόγηση της Ελλάδας από τους δανειστές έχει ξεκινήσει και ο κλοιός ολοένα και σφίγγει, καθώς παραμένουν ορισμένα θέματα-«αγκάθια», τα οποία πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΑΕ!

Όπως το έχει αποκαλύψει ο αποδυτηριάκιας. Ότι στήνεται κανονικό κόλπο προκειμένου να γλυτώσει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις κι έτσι κινδυνεύει σοβαρά, σοβαρότατα να μην αδειοδοτηθεί. Γεγονός που σύμφωνα με τα ισχύοντα, εκπίπτει από την σούπερ ληγκ και πάει σούμπιτο στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗΤΑΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΣΑΛΤΟΝ

Τι θα πει κυβέρνηση; Θα πει νομή εξουσίας. Τα στελέχη ενός κόμματος μετά τη νίκη τους στις εκλογές, μοιράζουν τα οφίτσια. Το ίδιο συμβαίνει και στα κόμματα. Ζωντανό παράδειγμα χθες η μάχη διαδοχής στη ΝΔ, σήμερα στη λεγόμενη και αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά. Έχει κι αυτός ο αγώνας μοιρασιά, παρ' ό,τι προβάλλεται ως αγώνας για τη δημοκρατία.