ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η MEGA, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η SΚΥ

Ο ''παίκτης'' αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά θέλει και κανάλι. Παίκτης είναι, ξέρει πολύ καλά πόσο ζυγίζει και ως ασπίδα αμυντική και ως πολιορκητικός κριός ο μοχλός εξουσίας που λέγεται ομάδα. Και κανάλι με δημοσιογραφικό δελτίο ειδήσεων.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΟ “ΓΑΜΟ” ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Το ποδόσφαιρο χωρίζει, οι μπίζνες ενώνουν. Το λέει η ίδια η ζωή. Αδέρφια, φίλοι, κολλητοί τόσο δεμένοι, λόγω της ομάδας βρέθηκαν απέναντι. Με γυμνά μαχαίρια. Από την άλλη, οι πιο μεγάλοι εχθροί, με δηλωμένη δημόσια την long play αντιπαλότητα τους, έσμιξαν λόγω συμφερόντων επιχειρηματικών.
 

ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να το δει από μακριά το… μέλλον του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, μετά τις συζητήσεις του καναλάρχη και την “προσέγγιση” του με τον Μαρινάκη. Αφού, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει η εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο. Η όποια σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στα δημοκρατικά καθεστώτα κυβερνούν οι πλειοψηφίες. Οι μειοψηφίες βεβαίως έχουν δικαιώματα και διακριτή παρουσία, αλλά δεν κυβερνούν. Έτσι συμβαίνει παντού εκτός από την Ελλάδα, όπου οι λίγοι καθορίζουν τις τύχες των πολλών.
 

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΑ

Χέρι στα σεντούκια με τα χρήματα που είχαν κρύψει από την αρχή της οικονομικής κρίσης βάζουν σιγά-σιγά οι Έλληνες, όμως όχι για να τα επανακαταθέσουν στις τράπεζες, απ’ όπου τα είχαν σηκώσει, αλλά για να απολαύσουν ό,τι στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Αυτοκίνητα, ταξίδια και άλλα καταναλωτικά αγαθά.

ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Από τότε που η Ελλάδα μπήκε στον τροχό του μνημονίου το πρώτο που χτυπήθηκε σα χταπόδι στο βράχο ήταν οι συντάξεις. Σαράντα φορές, λένε, πρέπει πρώτα να χτυπηθεί το χταπόδι που είναι για φάγωμα, για μαγείρεμα. Μέχρι σήμερα, είναι αλήθεια, ότι οι συντάξεις δεν έφαγαν κτύπημα τόσες φορές, 40 φορές.

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

Μία πλήρως οργανωμένη επιχείρηση εισαγωγής και πώλησης παράνομου καπνού και τσιγάρων είχε στήσει μια πολυπληθής εγκληματική οργάνωση που είχε απλώσει πλοκάμια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε με ποιο θαυμαστό και λίαν αποτελεσματικό, όπως αποδεικνύεται, τρόπο γίνεται η πάταξη της φοροδιαφυγής. Αποκάλυψη πρώτη. Στην Καρδίτσα συνελήφθη 92χρονος καστανάς, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Να να λέμε την αλήθεια, γιατί εδώ που φτάσαμε κανείς δεν μπορεί πια να κρυφτεί. Κανένα πρόβλημα με τις τράπεζες δεν θα υπήρχε αν οι Έλληνες δεν έτρεχαν να σηκώσουν τις καταθέσεις τους. Κανένα. Είναι άλλο πράγμα οι τράπεζες να έχουν απόθεμα 260 δισεκατομμυρίων και άλλο 125.