Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

“Περαστικά” ευχήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον προηγούμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Είμαι σίγουρος ότι η ευχή θα πιάσει. Κοτζάμ πρόεδρος Δημοκρατίας είναι ο Προκόπης, οι κουβέντες του έχουν πάντα ουσία. Δεν λέει λόγια περιττά, ούτε τυπικά.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ!

Η γυναίκα μου, μία νύχτα όταν την πλησίασα πανέτοιμος, με μαρμάρωσε. Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησε πριν κάνουμε έρωτα να δούμε μαζί μία ταινία πορνό. Γιατρέ, προβληματίστηκα. Σταμάτησε να με θέλει;
 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ

Ήρθε από το Παρίσι o Καραμανλής και πήρε την ομάδα. Αυτό έγινε. Τόσο απλά. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δηλαδή στις χώρες καφενεία. Σε μεγέθη που βρίσκονται στον αέρα. Πάντα.
 

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Αντί να γιορτάζει, αντί να θυμάται με υπερηφάνεια, όπως έκανε για χρόνια μετά τη μεταπολίτευση η σημερινή Ελλάδα, την 24η Ιουλίου 1974 (φώτο), θα έπρεπε να κάνει ένα μνημόσυνο. Αυτό υποστηρίζει ο Νίκος Καραγιαννίδης σε κείμενο που είχε υπογράψει πριν από επτά χρόνια και μάλλον διαβάζεται σα να γράφτηκε σήμερα.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ήταν μια εποχή που ο Βοσκόπουλος ήταν πολύ μεγάλο είδωλο. Πολύ μεγάλος σταρ. Ήταν ο μόνος που έπαιζε στο θέατρο, στο σινεμά, στα κέντρα διασκέδασης και που έβγαζε απίστευτα χρήματα. Όλα του τα τραγούδια ήταν επιτυχίες και επιπλέον έγραφε τραγούδια που τα τραγουδούσαν άλλοι μεγάλοι τραγουδιστές. Κι' όμως..., εμένα δεν μου άρεσε.

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ!

Δεν σ’ έβγαλε τούτο το καλοκαίρι σε κάποιο νησί. Ούτε και σε κοντινή παραλία, μια από τις τόσες στην Αττική. Δεν υπάρχουν φράγκα, ούτε κέφι. Πακέτο αυτή η δουλειά. Όταν λείπουν και τα ψιλά, με ποια καλή διάθεση να σκεφτείς διακοπές και εξόρμηση σε νησί.

ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ

Ιδιοκτήτης κινητής τηλεφωνίας στην αρχαία Αθήνα, ονόματα δεν λέμε, το παλληκάρι κέρδιζε λεφτά με την ουρά και είχε καψουρευθεί την περιβόητη εταίρα, δηλαδή πουτάνα κανονική, την Κορίνθια Λαϊδα. Τι τρέχει, τον ρώτησε το φιλαράκι του, ο Αρίστηππος, φιλόσοφος, πρώην μαθητής του Σωκράτη.