Γιατι μειωθηκε η σεξουαλικη επιθυμια;

Σε σύγκριση με την δεκαετία του 1990, οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι έχουν 15% λιγότερες σεξουαλικές επαφές τον χρόνο. Πρόκειται για σοβαρή μείωση και τόσο οι επιστήμονες όσο και οι σοβαροί δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται για το ζήτημα. Τον τελευταίο καιρό βλέπω μεγάλα αφιερώματα, τα οποία αφορούν την σεξουαλική ζωή των πολιτών των ανεπτυγμένων χωρών της Δύσης.

Κωλοελληνες…

Δεν ξέρω αν είμαι θλιμμένος ή θυμωμένος με αυτά που συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα. Θέλω όμως να σας παρακαλέσω να ησυχάσουμε λίγο. Επειδή όλοι οι Έλληνες ως γνωστό είμαστε μάνατζερ, πρόεδροι, πολιτικοί, οικονομολόγοι, προπονητές, γιατροί, ψυχολόγοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες και πολεοδόμοι...

ΑΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…

Καπνίζει ο άλλος σε δημόσιο χώρο. Σε κλειστό χώρο. Σε νοσοκομείο, σε σχολείο, στο δικαστήριο. Κι έρχεται το κράτος και απαγορεύει το κάπνισμα. Απόδειξη καραμπινάτη απουσίας πολιτισμού.
 

ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΗΣ

Που θα πάει το νεράκι του θεού, ρε, όταν του φράζεις το δρόμο; Από τον ουρανό έρχεται, με τη βροχούλα, κι αυτή του θεού είναι, και θέλει να συναντηθεί, να συνουσιαστεί με το νερό της θάλασσας. Κι αυτό του θεού πράμα είναι. Γιατί, λοιπόν, πολεμάς την ελευθερία στην κυκλοφορία του νερού, γιατί το εμποδίζεις;

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΓΙΟ ΤΟΥ!

Είναι πλέον καθημερινότητα. Αντιμετωπίζεται ως συνηθισμένη είδηση. Μία δασκάλα 30 – 40 χρονών, ακόμα και μεγαλύτερη, ακόμα και μικρότερη, να αποπλανεί πιτσιρικάδες μαθητές. Να παρενοχλεί σεξουαλικά, όπως λέγεται, και τελικά να καταφέρνει να ρίξει στο κρεβάτι της το τυχερό αγόρι.

Οταν το Life φωτογραφιζε την Ελλαδα

Το Life και το Time είναι τα διασημότερα περιοδικά του πλανήτη. Ιδιαίτερα το Life έχει γράψει ιστορία με την πορεία, τα άρθρα και τις φωτογραφίες του. Οι διασημότεροι συγγραφείς, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και γραφίστες έχουν περάσει απ΄ αυτό το περιοδικό, που έχει γίνει θρύλος.

ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Γέννημα της μεταπολίτευσης η οργανωμένη συμμορίτικου τύπου ιδεολογικοπολιτική τρομοκρατία. Κύριος εκφραστής της η ''17 Νοέμβρη'' που, με την αιματηρή της δράση, προσέδωσε νταηλήκι το δικό της νόημα στην φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, σα σήμερα 17 Νοεμβρίου.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Ούτε το ένα τα εκατό (αριθμός 1%) του ελληνικού λαού δεν είχε σχέση με το «Πολυτεχνείο» που σήμερα είναι η μέρα της γιορτής του. Η επέτειος του ξεσηκωμού των φοιτητών ενάντια στη χούντα και τους Αμερικάνους, αλλά και στο κομματικό κατεστημένο της μεταπολεμικής Ελλάδος, για να μη ξεχνιόμαστε. Λοιπόν. Δεν ήρθε ακόμα ο καιρός να ξαναγραφεί η Ιστορία, αν θεωρείται συγγραφή το ψέμα στα όρια της καραμπινάτης αλητείας να εμφανίζεται κάθε χρόνο το επεισόδιο του Πολυτεχνείου όπως βολεύει τους καταστροφείς της χώρας.

ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Σήμερα 17 Νοεμβρίου, μέρα σημαδιακή και ιστορική και επαναστατική. Πέη μπλου. Τι να γιορτάσεις σήμερα; Και τι να θυμηθείς. Ότι ξεσηκώθηκε η νεολαία της γενιάς που έστειλε την Ελλάδα στην κόλαση. Ότι μετά το Πολυτεχνείο έπεσε η χούντα του Παπαδόπουλου και στη θέση της ανέλαβε η χούντα του Ιωαννίδη. Σα να κέρδισε τη ΝΔ στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ.