ΚΤΥΠΑ ΕΝΑΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

 

Η κυρία είναι καψούρα με τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Στο θέατρο κάθεται στην πέμπτη σειρά, δίπλα στον σύζυγό της. Πριν συνεχίσω, είναι απαραίτητο να σημειώσω ότι αναφέρομαι σε αληθινό περιστατικό που συμπεριλαμβάνεται σε αρκετές ακαδημαϊκές μελέτες περί αυνανισμού. Δεν υπάρχει σήμερα επιστήμονας να ισχυριστεί ότι η μαλακία, η σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση κάνει κακό. Απεναντίας, ωφελεί. Και είναι αναγκαία, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.

Κάποια στιγμή βγαίνει στη σκηνή του θεάτρου ο πρωταγωνιστής. Το χέρι της κυρίας ασυναίσθητα οδηγείται στο αιδοίο της. Αρχίζει με το φουστάνι της να το τρίβει. Παρακολουθεί τον λατρεμένο της ηθοποιό και διακριτικά τρίβεται η κυρία, και δεν σταματά το τρίψιμο, μέχρι που επέρχεται ο οργασμός.

Τα ζώα δεν μαλακίζονται, η πρακτική του αυνανισμού είναι στοιχείο που ξεχωρίζει τον άνθρωπο, αυτή είναι μια ακόμα υπεροχή του στο ζωικό βασίλειο. Εντάξει, κάποια ζώα την κάνουν τη δουλειά, όμως όχι συνειδητά, ας κτυπήσω μια μαλακία για να στανιάρω, να ξελαμπικάρω, όπως κάνει το δίποδο.

Τον έχουν κατασυκοφαντήσει στους αιώνες τον αυνανισμό. Ιδιαίτερα η θρησκεία. Μην τον παίζετε, θα τυφλωθείτε, θα τρελαθείτε, είναι αμαρτία, ανωμαλία, διαστροφή. Κι άλλα τέτοια ανύπαρκτα.

Οι γονείς να ανησυχούν αν τα παιδιά τους, αγόρια και κορίτσια, κάνουν τη μαλακία και δεν... μαλακίζονται. Αν συμβαίνει αυτό, να τα πάνε κατ' ευθείαν σε γιατρό, και σε ψυχολόγο. Πιτσιρικάδες, νέοι, μεσήλικες, ακόμα και υπερήλικες αν ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους μη διστάζουν να καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση. Την έχει ανάγκη ο οργανισμός τους.

Δεν υπάρχει καλύτερος, πιο ιδεώδης τρόπος στον άνθρωπο για να είναι ετοιμοπόλεμος σεξουαλικά από το να προπονεί, να γυμνάζει το σύστημά του. Η αγαμία είναι ο νεκροθάφτης, άρα την αντιμετωπίζεις με μια...μαλακία.

Ύστερα είναι και το άλλο, το πολύ κρίσιμο. Αν δεν εκσπερματίζει ο άνδρας, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες στον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη. Λέω μια παρενέργεια, από τις αρκετές αρνητικές. Και το κορίτσι χρειάζεται να μαλακίζεται, για να προετοιμάζει τον οργανισμό της να είναι ικανή να αποδέχεται πιο αποτελεσματικά το σπέρμα με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς αυτοϊκανοποίηση το αιδοίο της θα μοιάζει με χωράφι ακαλλιέργητο. Που δύσκολα θα παράγει καρπό.

 

Διαβάστε ακόμα:

Υποταγή στο σεξουαλικό της τρομοκράτη