ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ

Η Διώρυγα του Σουέζ έχει μήκος 190 χιλιόμετρα. Η Διώρυγα του Παναμά είναι 77 χιλιόμετρα. Η δική μας, αυτή που ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό δεν ξεπερνάει τα 6,5 χιλιόμετρα και είναι έργο με πολύ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι να εγκαινιαστεί, το 1893, σα σήμερα στις 25 Ιουλίου, συνέβησαν τόσα πολλά, σε διαφορετικές εποχές και αιώνες.

Οταν οι Beatles ηρθαν στην Ελλαδα

Στην μαγική δεκαετία του '60 ήταν αρκετοί οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα του ροκ που είχαν πάρε-δώσε με την χώρα μας. Ήταν η Ελλάδα που έλαμπε στο εξωτερικό και τους έκανε όλους να κάνουν έστω ένα πέρασμα. Όπου και να πήγαινες έβρισκες έναν παγκοσμίου φήμης σταρ. Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα σε τόσους καλλιτέχνες που αποζητούσαν ήλιο, θάλασσα και ανεμελιά, οι Beatles ήρθαν και αυτοί στην Ελλάδα – και μάλιστα με προοπτική να μείνουν! Ήθελαν να αγοράσουν ένα νησί.
 

ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έτσι το λέω. Και όπως θες, το παίρνεις. Στα σοβαρά, στα αστεία. Εγώ πάντως δεν ήμουν ποτέ πλακατζής. Χθες, 24 Ιουλίου, ήταν η μεγάλη ημέρα. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, λέει. Το σίγουρο είναι ότι η αποκατάσταση, η μεταπολίτευση έγινε πραξικοπηματικά. Χωρίς δημοψήφισμα. Όπως ακριβώς χωρίς δημοψήφισμα επεβλήθη η δικτατορία στις 21 Απριλίου 1967.

Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΗΛΙΚΗ

Βουγιουκλάκη. Η αιώνια Αλίκη. Ακόμα και σήμερα, 21 χρόνια μετά το θάνατό της, στα 21 χρόνια που γράφει το κοντέρ της αθανασίας της, παραμένει πρωτοσέλιδη. Τίποτα γι’ αυτήν δεν περνάει απαρατήρητο, από τα μήντια αντιμετωπίζεται λες και η εθνική γατούλα νιαουρίζει ακόμα, είναι ζωντανή, το βράδυ έχει παράσταση στο θέατρο.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με ένα δηλητηριώδες άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung κατηγορεί την Αθήνα, ότι είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς κανονικό τζαμί. Για τον ίδιο λόγο η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο και της Τουρκίας! Η οποία παριστάνει τον προστάτη των απανταχού μουσουλμάνων. Η διαπίστωση των Γερμανών είναι σωστή. Μόνο που θα πρέπει να κατηγορήσουν άλλους πριν κατηγορήσουν την Ελλάδα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ρωτήσει την Ζωή Λάσκαρη, σε ποιον οδοντίατρο πήγαινε και της κάνει τόσο καλό καθαρισμό. “Πάντα έτσι άσπρα ήταν τα δόντια μου, δεν το θυμάσαι;…” της απάντησε η Λάσκαρη.

Βουρκωσα…

Το έχω ξαναγράψει. Ο Σαββόπουλος είναι το μεγάλο είδωλο της εφηβείας μου. Ο πρώτος μεγάλος δίσκος που αγόρασα στην ζωή μου ήταν το Φορτηγό. Ένα άλμπουμ που το είχα μάθει όλο απ’ έξω…, και έκτοτε δεν έχω λείψει ποτέ από την πορεία του. Ακόμα και τώρα που πέρασαν τα χρόνια.

Η Ντενιση και η πορνο ταινια

Είδε κι’ αποείδε και τελικά αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας για να μη μπορούν να παίζουν αποσπάσματα στην τηλεόραση. Βεβαίως στο Youtube υπάρχει, όπως υπάρχει και σε δεκάδες sites. Δεν είναι και λίγο να έχεις την Μιμή Ντενίση ως Ελένη Ντάνου σε soft pornoταινία και να μην το δημοσιεύσεις…

ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Έχουν αρχίσει να βαράνε τα όργανα πριν από 150 χρόνια με την εξέγερση στην Κρήτη και το χοντρό παιχνίδι των ξένων δυνάμεων. Τι να κάνει η φουκαριάρα κυβέρνηση στην Αθήνα του πρωθυπουργού Βούλγαρη στο τουρκοκρατούμενο μεγάλο νησί.