Η ΝΤΟΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ

 

Αλλάξανε τα κορμιά! Φοβερά πράγματα. Έχουν αλλάξει και τα σώματα. Η μόδα, αυτός ο ακατανίκητος βασιληάς, δεν σου επιβάλλει, αληθινός δικτάτωρ, μονάχα τι θα φοράς. Είναι ο ορισμός της απόλυτης αφέλειας να θαρρείς ότι η μόδα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο γήπεδο του ντυσίματος. Και ποια μουσική θα ακούς! Και ποιες λέξεις- κλειδιά θα βάλεις στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας σου. Και τι θα πίνεις. Τι θα φας. Τι ταινίες θα δεις.

Δεν αποφασίζεις εσύ. Η μόδα αποφασίζει. Οι μόδιστροι στη βιομηχανία του ρούχου, του ποτού, του γκάτζετ, της τέχνης, της πολιτικής.

Λέμε για τα κορμιά. Φοβερά πράγματα. Βλέπεις φωτογραφία ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελλάδος και της Αγγλίας, μόλις πριν από μισό αιώνα, και νομίζεις ότι αυτή η Μάντσεστερ, αυτός ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, αυτή η Γιουβέντους και ΑΕΚ, αυτός ο Ολυμπιακός και Πανιώνιος, ανήκουν σε προϊστορική εποχή. Δεν είμαι υπερβολικός.

Ο Geοrge Clooney και ο Leonardo Di Caprio έκτισαν τα κορμιά τους με ισχυρά κοκταίηλ χαπιών αδυνατίσματος. Χάπια από φύλλα κάκτου, φύκια και φραγκόσυκα, σύμφωνα με την είδηση. Μία θεραπεία που ντοπάρει τον μεταβολισμό, που σπηντάρει την καύση του λίπους. Ψάχνεται ο χολυγουντιακός σταρ να “φτιάξει” το σώμα του.όχι μονάχα ο παίκτης του survivor. Εκεί να δεις, στο reality τι ''βοηθήματα'' χαπακώνουν.
Έτσι που λες. Ο ηθοποιός - σταρ θα ασχολείται να διατηρεί το κορμί του, με τις γραμμές του σώματός του τόσο όσο και με την ηθοποιία. Δεν γίνεται διαφορετικά. Μιλάμε για τις ηθοποιάρες, τους αγριοπαικταράδες του σινεμά, όπως είναι ο Κλούνυ και ο Ντι Κάπριο. Μόνον τυχαία δεν έγιναν φιρμάρες.

Τα φάρμακα. Οι ντόπες, αυτά “φτιάχνουν” τα σώματα των ποδοσφαιριστών όπως τα βλέπουμε σήμερα. Τα δηλητήρια που παίρνουν. Και πρόσεξε. Δεν ''παίρνουν'' ό,τι χρειάζονται για να φτιάξουν σώμα μποντυμπιλντερά, αλλά για να μπορεί να ανταποκριθεί ο οργανισμός τους στην προπόνηση που βέβαια ουδεμία σχέση με το πως “προετοιμαζόντουσαν” αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές μέχρι τις πρώτες ματαπολεμικές δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα:

Στο πάρτυ η πρώτη φροντίδα η μουσική