ΜΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΣΑΤΣΑΣ

Στην πιάτσα κυκλοφορούν πουτάνες, κανονικές πουτάνες, όμως χωρίς βιβλιάριο αναγνωρισμένης πόρνης, που δηλώνουν ηθοποιϊνες, τραγουδιάρες, μοντέλες, τηλεπαρουσιάστριες. Μιλάμε για ''γνωστά'' ονόματα, πρώτα, δεύτερα και τρίτα, που ζούνε από την πουτανιά. Που έχουν ξετινάξει πορτοφόλια αν βρουν μπόσικους κάποιους ηλικιωμένους κυρίους, επώνυμοι κι αυτοί, σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο πλάνο δημοσιότητας.

ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ…

Το κείμενο είναι του γνωστού κύριου Πέτρου Τατσόπουλου. Απόσπασμα από άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Δίνει ο ίδιος μία απάντηση στο ερώτημα του «Τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο διαδίκτυο»…
 

Winston Churchill εις διπλουν

Η μία ταινία βγήκε στις αίθουσες, η άλλη θα βγει τον Ιανουάριο του 2018. Η μεγάλη μορφή, ο άνθρωπος που στην Αγγλία τον έχουν ανακηρύξει τον σημαντικότερο Βρετανό όλων των εποχών, φέτος έρχεται στους κινηματογράφους εις διπλούν...

Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΩΝΑΣΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η μακαρίτισσα η Νταϊάνα είχε χωρίσει τον μαλάκα Κάρολο, διάδοχο παντοτινό της Αγγλίας, αλλά το κορίτσι είχε κονομήσει. Λόγω προγαμιαίου συμβολαίου, όπως λένε και την περίπτωση Αντζελίνα Τζολύ - Μπραντ Πητ.
 

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ!

Μιλάμε για αποκάλυψη. Δικαιολογημένα τα ΜΜΕ δεν άφησαν απαρατήρητο το γεγονός. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη είναι έγκυος. Άλλο είναι το φοβερό. Άλλο είναι το αποκαλυπτικό σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Ο ΕΛΑΙΖΑ ΕΙΠΕ «OXI» ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ

Κάθε τόσο βγαίνει στον αέρα κάποιος ημιάγνωστος ηθοποιός, όπως κι ένας διάσημος, να μιλήσει για το «κύκλωμα παιδεραστίας» εδώ και δεκαετίες στο Χόλυγουντ. Από μόνο του βρωμάει το πράμα, λέω εγώ. Σ' ένα Χόλυγουντ που κάνει προσπάθειες να εξαγνιστεί. Αλήθεια, αυτό το ποτάμι των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση γιατί να με ενδιαφέρει εμένα τον θεατή του σινεμά, πέραν από την κουτσομπολίστικη διάσταση του θέματος; Μια ιστορία παλιά που σήμερα παίζει σε έξαρση.

ΛΙΑΓΚΑΣ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ

Οι κλασικοί νυχτόβιοι της ελληνικής τηλεόρασης αποχώρησαν την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο, αλλά άφησαν τους σπόρους με τους με το ροζ dna. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν κάνουν φέτος νυχτερινές εκπομπές τύπου Μαστοράκη (πρώτος διδάξας στην Ελλάδα του τηλεοπτικού ξενυχτιού) και το μεγάλο νυχτερινό κενό ενός ειδικού μεταμεσονύχτιου

Robert De Niro συν γυναιξι και τεκνοις

Τον αγαπάμε, τον θαυμάζουμε, τον έχουμε δει σε δεκάδες ταινίες και τον αναγνωρίζουμε σαν ένα από τους σπουδαιότερους κινηματογραφικούς ηθοποιούς όλων των εποχών. Ήρθε όμως η στιγμή να «μπούμε» στα ενδότερα και να πάρουμε μια μυρωδιά από αυτό που λέμε ιδιωτική ζωή.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει στο σινεμά. Ο πιο μεγάλος σταρ να 'ναι θα κάνει αυτό που θα του πούνε. Και όπως ακριβώς θα του το ζητήσει ο σκηνοθέτης. Έτσι, όχι αλλοιώς. Στα μέτρα του ρόλου, όχι στις απαιτήσεις του σταρ.