ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ

 

Τα μήντια σου δίνουν αυτό που θες, κάποιες φορές και το τίποτα, προκειμένου να κάνουν νούμερα. Αν σου δώσουν την ουσία, το μεγαλείο ή την απέραντη τραγωδία αυτού του κόσμου, τότε θα αλλάξεις κανάλι, θα πεταξεις την εφημερίδα. Και μετράνε κάθε μέρα, κάθε ώρα και στιγμή, την ασημαντότητά του κόσμου, την ανυπαρξία του.

Πόσο Συρία και Βενεζουέλα δείχνουν και γράφουν κάθε μέρα τα ελληνικά μήντια; Σκάνε οι μπόμπες, τριάντα-τριάντα, σκοτώνονται κάθε λίγο και λιγάκι, αλεβίτες και μουσουλμάνοι, αλλά οι δικοί μας εδώ, όπως και όλα τα μέσα στον πλανήτη που απευθύνονται στην πλέμπα. Θα σου δείξουν λίγα δευτερόλεπτα, όσα περισσεύουν από το ρεπορτάζ με τα ξέκωλα και τα παράθυρα με το ξεκατίνιασμα.

Και να πεις ότι σου δείχνουν τίποτα ωραίο, αυθεντικά σέξυ, να σε πάρει μαζΊ του και να σε ταξιδέψει αλλού. Ό,τι πιο φθηνό, ό,τι πιο αντιερωτικό και αντιερωτεύσιμο στο μοστράρουν φάτσα κάρτα και συ το αγοράζεις, τζάμπα είναι, σα λυγούρικο φανταράκι σε παραμεθόριο φυλάκιο.

Βεβαίως έχει σημασία με τι αυνανίζεσαι. Όπως και με τι ενημερώνεσαι. Μόνος σου είσαι, ό,τι θες διαλέγεις. Και, αντί να πάρεις από το πάνω ράφι, τζάμπα σου ξαναλέω είναι, εσύ ψωνίζεις από το καλάθι. Για να μείνει ακόμη περισσότερο μακριά από τη σέντρα το θολό μυαλό σου.


 
Διαβάστε ακόμα:

Ο τίποτας αδιαφορεί για τον μεγάλο κόσμο