ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 54 ΧΡΟΝΙΑ

Σκηνικό 1961 αναβιώνουν οι κινήσεις στο χώρο του λεγόμενου ''Κέντρου'', όπου συνωστίζονται Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και διάφορες περίεργες εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές ''δυνάμεις'', και μονάδες ξέμπαρκες. Όπως ακριβώς στο παρελθόν άλλες κομματικές ταμπέλες με την...προτροπή του ξένου παράγοντα βολεύτηκαν στην ''ενιαία'' Ένωση Κέντρου υπό την ηγεσία του πιο μπαλκονάτου πολιτικού, του γνωστού και ως ''παπατζή'' Γεωργίου Παπανδρέου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ

Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα. Ένας κλόουν της πολιτικής σκηνής, που δεν θα έβρισκε πλέον απασχόληση σε κανένα τσίρκο της προκοπής, παριστάνει σήμερα τον… υπουργό Επικρατείας. Και με ποια αρμοδιότητα, λες. Με ποια ευθύνη.
 

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Κακώς παρεξηγήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ για τον καλό του λόγο στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα αποκλείστηκε στην Ευρώπη και ο Μητσοτάκης ευχήθηκε ''Καλή συνέχεια''. Ψιλό γαζί στους παοκτσήδες; Σε καμιά περίπτωση. Μιλούσε σοβαρά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης; Απολύτως!

Ο ''ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ'' ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΠΟΥ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ

Ο όμιλος Μαρινάκη, του εφοπλιστή με τις γνωστές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, συσπειρώνει ακροδεξιά στοιχεία. Αντίπαλος ο όμιλος ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη στο νέο τοπίο της μηντιακής διαπλοκής μπλα μπλα μπλα... Αυτές τις μαλακιούλες γράφει η κυβερνητική ''Αυγή'' του ''ομίλου Σύριζα'' που στέκεται... μακριά από τον παρασκηνιακό πόλεμο των επιχειρηματιών, και στο φινάλε δεν έχει καμία... ευθύνη για ό,τι μαγειρεύεται στην πιάτσα.
 

ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ... ΦΩΣ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ

Ο γνωστός περίεργος - για μένα και απαραίτητος περίεργος σε κοινωνία που δεν θέλει να είναι γραφική - κύριος Αθανάσιος ή άλλως Θάνος Τζήμερος έκανε δημόσια, ως παριστάνων τον πολιτικό, μάλιστα τον αρχηγό κόμματος, σχόλιο σχετικά με τον πρώην πασόκο, νυν συριζαίο και αύριο άγνωστο τι, σύντροφο Κουρουμπλή Παναγιώτη, ο οποίος αυτός παριστάνει τον υπουργό ναυτιλίας.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός της χώρας κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες στην Θεσσαλονίκη βγάζει λόγο, με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθέσεως, και πάντα αμολάει μία παπαριά. Πώς το λες αυτό; Στα ίσα. Μπροστά σε κάμερες λέει σοβαρά, υπεύθυνα τα ψέματα του. Ποιόν να ντραπεί; Τον εαυτό του ή τον λαό.

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως "μαύρο πρόβατο" αρχικά και τώρα χρησιμοποιείται ως πολιτικό εφαλτήριο. Ο Ομπάμα παρέδωσε στον Μακρόν την σκυτάλη στην Πνύκα. Την σκυτάλη των "περιστερών" της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.

Ο 95ΧΡΟΝΟΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΑ… ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

''Δεν αποδέχομαι τη βεβήλωση της Πνύκας από τον Μακρόν'' είπε ο γνωστός γραφικός αριστερός Μανώλης Γλέζος, ο οποίος σήμερα 9 Σεπτεμβρίου έχει γενέθλια, άρχισε κιόλας να περπατάει στα 96 του χρόνια.