ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσοτερα απο 7εκ.ευρω σε κερδη μοιρασε την προηγουμενη εβδομαδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 4Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΤΑΝΤΑΡ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ…, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Όπως στο γήπεδο της πολιτικής, έτσι συνεχώς διαφοροποιούνται οι πιθανότητες επιτυχίας των ομάδων εν όψει της νέας σαιζόν. Σήμερα π.χ. ένα κόμμα πιάνει ποσοστό μεγαλύτερο ή μικρότερο σε σύγκριση με χθες, με προχθές. Κι αύριο, μεθαύριο το σκορ προτίμησης των ψηφοφόρων πάλι αλλάζει.

ΣΚΡΑΤΣ: 15,3 εκ.ευρω σε κερδη μοιρασε τον Ιουνιο!

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Τον Ιούνιο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 15,3 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, από τις 26 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου 2017, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε 3.319.907 ευρώ.

Confederations Cup: Ζησε τον Μεγαλο Τελικο στα πρακτορεια ΟΠΑΠ

Το προφίλ των ομάδων – Πως έφτασαν στον τελικό - Τι δείχνει η παράδοση Η Γερμανία αντιμετωπίζει σήμερα, στις 21:00, στην Αγία Πετρούπολη, τη Χιλή στον μεγάλο τελικό του Confederations Cup. Για πρώτη φορά μετά τις Βραζιλία (4 κατακτήσεις), Αργεντινή, Μεξικό και Δανία (από μία κατάκτηση), θα χαραχθεί το όνομα μίας νέας κατόχου στο κύπελλο.

ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Στο λέει. Όχι απλά βλάπτει, αλλά ότι κάνει χοντρή ζημιά στην υγεία. Στο λέει.Και ''βλάπτει σοβαρά'' σημαίνει πιθανόν ανεπανόρθωτα. Να πάθει το κουσούρι ο άλλος και να το κουβαλάει κάποια χρόνια, μέχρι ίσως τον πρόωρο θάνατο του.

Ο ΟΠΑΠ με τους AntetokounBros στο ΟΑΚΑ

Μια ακόμη μοναδική εμπειρία έρχεται για τους φίλους του μπάσκετ. Ο ΟΠΑΠ δίνει δυναμικό παρών, ως Χορηγός, και στη δεύτερη διοργάνωση του AntetokounBros Tournament, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου 2017, στην Αθήνα.