Ομιλος ΟΠΑΠ και ΑΕΚ B.C. μαζι και στην αγωνιστικη περιοδο 2017-18

 

O όμιλος ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ B.C. παρουσίασαν, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και τη νέα εμφάνιση της ομάδας. Μέγας Χορηγός της ΑΕΚ B.C. είναι το ΣΚΡΑΤΣ, της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ που δίνει «τύχη στη στιγμή» και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας. Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΑΕΚ B.C. συμπληρώνει εφέτος τέσσερα χρόνια.
Ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, παρουσιάζοντας τη συνεργασία τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας, η οποία στηρίζεται στις κοινές μας αξίες - το ευ αγωνίζεσθαι και το ομαδικό πνεύμα - και το πλούσιο έργο που υλοποιούμε από κοινού για την έμπρακτη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι ο ΟΠΑΠ έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του μπάσκετ και αυτό αποτελεί στρατηγική μας επιλογή. Για τη νέα σεζόν, ευχόμαστε στην διοίκηση της ΑΕΚ, τους προπονητές και τους παίκτες, καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Από την πλευρά του, ο Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director, Customer Team ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, δήλωσε: «Η συνεργασία του ΟΠΑΠ και της ΑΕΚ μέσω του ΣΚΡΑΤΣ - που είναι από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια μας - πέραν από συμβολική και ιστορική αξία, έχει για εμάς και πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία. Με την ομάδα της ΑΕΚ, τα τελευταία χρόνια, υλοποιούμε μια σειρά από ενέργειες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους του ΣΚΡΑΤΣ και της ΑΕΚ, να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες».
Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ B.C., Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την ποιότητα και το επίπεδο της συνεργασίας μας. Συνεργασίες όπως αυτή, για τον κώδικα αξιών της ΑΕΚ, συνιστούν ευθύνη, όχι στην αυστηρή και τυπική διεκπεραίωση τους αλλά στο κτίσιμο των αξιών που από κοινού πρεσβεύουμε και μεταφέρουμε στην κοινωνία. Αυτό μεταφράζεται όχι μόνο στη χορηγία του αγωνιστικού τμήματος, την καθολική συμμετοχή της ομάδας μας σε δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας ή άλλες δράσεις του ΟΠΑΠ, αλλά και στη συμμετοχή και αρωγή του ΟΠΑΠ σε ένα έργο πολιτισμού, που θα αφήσει η παρούσα διοίκηση της ΑΕΚ παρακαταθήκη στην ιστορία του αθλητισμού και του κινηματογράφου. Και αυτό είναι η συμπαραγωγή της ταινίας για την επέτειο των 50 χρόνων από την κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968».
Ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για την στήριξη στην ομάδα: «Ως εκπρόσωπος των παικτών της ΑΕΚ, θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστησή μας για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον πιο σημαντικό χορηγό μας, τον ΟΠΑΠ. Αυτά τα τρία χρόνια θεωρώ ότι είχαμε όλα τα εργαλεία, ώστε εμείς αγωνιστικά να μπορούμε να υπηρετούμε την ΑΕΚ με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει ο ΟΠΑΠ – όχι μόνο αγωνιστικά – είναι ότι συμβάλλει και κοινωνικά και εμείς, από την πλευρά των παικτών, μπορούμε να είμαστε ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα παιδιά».
Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΠ, παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEK B.C., Χάρης Κουτάς, όλοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης. Η νέα του ταινία «1968» περιγράφει την ιστορία της ΑΕΚ και την κατάκτηση του κυπέλλου Ευρώπης το 1968, με την ιστορική νίκη επί της Σλάβια Πράγας, που χάρισε στην Ελλάδα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
INTRALOT
Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Scientific Games Int’l
Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.
Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.